CityGIS en Intemo steunen KinderBeestFeest

CityGIS en Intemo hebben naast de actie Go4North wederom de handen ineen geslagen. Ditmaal ter ondersteuning van de stichting KinderBeestFeest.

KinderBeestFeestHet KinderBeestFeest is een besloten feest voor chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen tot en met 18 jaar samen met hun ouders, broertjes en zusjes. Het feest wordt georganiseerd door Stichting KinderBeestFeest in samenwerking met Natura Artis Magistra en de hulpdiensten. Een bijzondere avond waarbij de kinderen even hun ziekte kunnen vergeten en zichzelf kunnen zijn. Dit initiatief, gestart door diergaarde Blijdorp, is intussen uitgegroeid tot een globale traditie. Al bijna twintig jaar lang op de eerste vrijdag in juni zetten wereldwijd inmiddels 250 dierentuinen hun poorten open voor de kinderen en hun families.

Aan het evenement bij Artis werken zo'n 1700 vrijwilligers mee. In 400 OOV-voertuigen worden de 4500 gasten naar Dierenpark Artis gebracht. Dwars door de smalle straten van Amsterdam moeten de voertuigen, op een gestroomlijnde manier, de dierentuin weten te bereiken. Wegen worden hiervoor afgezet en verkeer wordt tijdelijk omgeleid. Hier komt de nodige coördinatie bij kijken. Zowel CityGIS als Intemo hebben jarenlange ervaring in deze sector en zullen het KinderBeestFeest gratis steunen met 20 trackers en het gloednieuwe Barracuda systeem voor de weergave bij de coördinatoren. Dus niet alleen een nobel doel, maar ook nog eens een mooie testcase!

De organisatie van het KinderBeestFeest maakte het volgende promofilmpje.

 

Terug